Όροι και Προϋποθέσεις

Πριν υποβάλλετε την παραγγελία σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις που ακολουθούν, καθώς αυτές διέπουν την έγκριση των προϊόντων που αγοράζετε μέσω αυτής της ιστοσελίδας. 

 Διαθεσιμότητα

Ο ιστότοπος μας ενημερώνεται τακτικά καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους, για να διασφαλιστεί ότι παρέχουμε ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και ότι η χρονική περίοδος οποιασδήποτε ειδικής προσφοράς ενημερώνεται τακτικά.

Τιμολόγηση και πληροφορίες προϊόντος 
  σ ημειώστε ότι όλες οι τιμές που εμφανίζονται στον ιστότοπό μας δεν περιλαμβάνουν έξοδα αποστολής. Όλες οι τιμές μας δίνονται σε Ευρώ. 
Η τιμή που αναφέρεται στο έντυπο επιβεβαίωσης παραγγελίας είναι η οριστική τιμή, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις σχετικές χρεώσεις όπως το κόστος διακίνησης, συσκευασίας 
 Οι τιμές ενδέχεται να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή πριν την αποδοχή της παραγγελίας από την εταιρεία μας.
Πληρωμή
Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας, με μία από τις μεγαλύτερες πιστωτικές κάρτες που εμφανίζονται στον κατάλογο, όπως εμφανίζεται στον ιστότοπό μας μέσω ασφαλούς συστήματος πληρωμών.   Χρησιμοποιούμε ένα από τα πιο αξιόπιστα συστήματα ασφαλούς πληρωμής που διατίθενται στο Internet
Όλα τα προσωπικά σας στοιχεία προστατεύονται και κρυπτογραφούνται πριν αποσταλούν για επεξεργασία 
 Μπορείτε να πληρώσετε για την παραγγελία σας και όταν παραλάβετε τα εμπορεύματα στο μεταφορέα.
Η πληρωμή μπορεί επίσης να πραγματοποιηθεί με κατάθεση του συνολικού ποσού, στον τραπεζικό λογαριασμό μας στο WINBANK: 
GR18 0172 1480 0051 4809 7824 393 
 
ή σε τραπεζικο λογαριασμό eurobank: 
GR8002603270000430200865397  
 Στείλτε μας αντίγραφο της τραπεζικής σας μεταφοράς στο e-mail [email protected] ή στο 6936187772 .
Με την παραλαβή του, θα εκτελέσουμε την παραγγελία σας.

Πολιτική Επιστροφής
Όλες οι παραγγελίες είναι αμετάβλητες, μη ακυρώσιμες, μη επιστρεφόμενες.

Οποιεσδήποτε εξαιρέσεις αλλαγής θα υπόκεινται σε επιπλέον χρέωση

Αποστολή / Παράδοση 

 Ο ιστότοπός μας υπολογίζει αυτόματα τον όγκο και το βάρος των αγαθών και σε συνεργασία με τη βάση δεδομένων του, σας προσθέτει άμεσα το κόστος μεταφοράς.

 Η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επαλήθευση των προσωπικών σας στοιχείων και θα μάθετε λεπτομέρειες για την παραγγελία σας .

 επιστροφή ελαττωματικών αγαθών

Αφού  ενημερώσετε σχετικά με παραλαβη ελαττωματικου προιοντος μας  στο email [email protected] η τηλεφωνικά στο σταθερό 2105321298.

Πρεπει να επιστραφει το ελαττωματικο και αφου ελενχθεί απο μας τότε γίνεται άμεσα επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση αυτου.

Η δέσμευσή μας για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Στην εταιρεία μας, δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητά σας on-line. Η δέσμευσή μας είναι να διασφαλίσουμε κάθε προσωπική πληροφορία που μας παρέχετε και να καταβάλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις πληροφορίες μόνο όπως εσείς επιλέγετε.
ΔΕΝ πουλάμε, μοιράζουμε ή ενοικιάζουμε με οποιονδήποτε τρόπο τις προσωπικές ή άλλες πληροφορίες των πελατών μας με διαφημιστές ή οποιονδήποτε άλλο. 

Scroll to Top